Wilt u extra financiële armslag?

Ontvang maandelijks een belastingvrije aanvulling op uw inkomsten uit de overwaarde van uw woning.

Huizen opkopers

Wie op zoek is naar betrouwbare huizen opkopers om op korte termijn een woning te kunnen verkopen, is bij FVZ Vastgoed aan het juiste adres. Wij zijn altijd geïnteresseerd in woonhuizen en andere onroerende zaken, in welke staat ze ook verkeren.

Bent u op zoek naar huizen opkopers omdat u noodgedwongen uw huis moet verkopen? Staat uw woning al een hele tijd te koop en wilt u er eindelijk vanaf? Heeft u dubbele hypotheeklasten of wilt u die juist voorkomen? Er zijn meerdere goede redenen om huizen opkopers zoals FVZ Vastgoed te benaderen.

Wanneer u een beroep doet op de huizen opkopers van FVZ Vastgoed, heeft u niet alleen direct zekerheid, maar profiteert u bovendien van een aantal andere voordelen. Zo bent u geen verkoop-, makelaars- of notariskosten verschuldigd en krijgt u de koopsom netto uitbetaald.

Zoekt u huizen opkopers die snel zaken kunnen doen? Neem dan vandaag nog contact op met FVZ Vastgoed, zodat wij zo snel mogelijk langs kunnen komen voor een bezichtiging. Dezelfde dag nog, of uiterlijk een dag na de bezichtiging, doen wij vervolgens een bod op uw woning. Daarna is het woord uiteraard aan u!

Uw woning snel verkopen

In drie stappen naar 100% zekerheid over de verkoop van uw woning.

 1. Plan een bezichtiging

  Vul het intake formulier in zodat we samen een bezichtiging van uw woning kunnen plannen.

 2. Snelle beoordeling

  Wij bekijken of de woning voldoet aan onze criteria. Zo ja, dan gaan we over tot een waarde bepaling van uw woning.

 3. Direct bod op uw woning

  Na onze waardebepaling, ontvangt u direct een vrijblijvend bod. Na aanvaarding van het bod, ontvangt u de netto koopsom.

  Start intake →

Heeft u vragen?

Stuur een e-mail via info@fvzvastgoed.nl of bel +31627082665.

Neem contact op