Wij kopen huizen in

Den Haag

Verkoop gemakkelijk en snel uw woning in Den Haag.

Huis direct verkopen in Den Haag

U wilt op korte termijn uw huis in Den Haag verkopen. Wellicht om een nieuwe woonwens in vervulling te laten gaan of de overwaarde uit uw woning te verzilveren.

FVZ Vastgoed koopt uw woning graag van u over. U ontvangt bij de verkoop de netto-koopsom op uw rekening en bent direct verzekerd van de verkoop van uw woning in Den Haag, zonder ontbindende voorwaarden.

Door uw woning te verkopen aan FVZ Vastgoed, bespaart u al snel duizenden euro’s aan notariële kosten en courtages voor makelaars. U verkoopt zorgeloos uw woning en maakt hierbij geen onnodige kosten.

Voordat we u een goed bod kunnen doen, komt FVZ Vastgoed graag op korte termijn eens langs voor een bezichtiging.

Bent u klaar voor om uw woning in Den Haag te verkopen? Vraag direct zelf een bezichtiging aan via het intakeformulier en ontvang een vrijblijvend bod op uw woning.

Neem contact op →

Verkoop uw woning binnen een dag

Er zijn talloze motivaties om uw huidige woning snel te willen verkopen. Daarom biedt FVZ Vastgoed u de mogelijkheid om uw woning snel en met 100% zekerheid te verkopen.

Na het invullen van ons intakeformulier plannen we op korte termijn een bezichtiging in. De bezichtiging zal leiden tot een vrijblijvend bod op uw woning.

Start intake

Heeft u vragen?

Stuur een e-mail via info@fvzvastgoed.nl of bel +31627082665.

Neem contact op